Vintern är borta sen länge sen. Tack och lov! Det finns inga spår av den att se: gatornas grus är sopat, blommor växer på ängarna och fåglarna kvittrar. Kaffet är varmt och dagen har precis börjat. Ute kan du höra någon hund som hälsar på gryningens första stund. Staden har fått färger av solskenet som stiger över horisonten. Det är äntligen en ny dag och helg dessutom!

Men plötsligt, mitt i den här skönheten fastnar du på en detalj: dina fönster är fortfarande fläckade av vinterns dåliga väder. Ve och fasa? Måste du verkligen slösa bort den här helgen på att putsa dina fönster?

Om du bor i Stockholm så behöver du faktiskt inte det, för vi på En Renare Vardag är proffs på fönsterputs. Och vi gör det noggrant med glädje. Det ända du behöver göra är att höra av dig till oss igenom att trycka på boka knappen här under!

Vi ser fram emot att höra från dig!

 


Boka städning!

Artikel Postad den 3:e Juni 2019 av:

Lucky

Läs mer om våra tjänster

Vi har ett brett urval av tjänster för företag och privatpersoner

Reco Logotyp

Läs fler nyheter!

Att städa är inte semester!

Att städa är inte semester!

Än en gång har du spenderat massa semestertid åt att städa... Det behöver inte vara så! Boka städning med oss!

Ergonomi och inredning för ett lättstädat hem.

Ergonomi och inredning för ett lättstädat hem.

Stockholmslivet gör städning jobbigare, men det finns massor av saker du kan göra för att göra det lättare för dig. Till exempel kan du inreda ditt hem med städning i åtanke.

Stockholm när september är över...

Stockholm när september är över...

September är en vacker månad. När trädens kronor skiftar i färg och vi tar fram våran favorit halsduk. Men den är inte lätt för alla.

Flyttstädning i Stockholm, våra tips!

Flyttstädning i Stockholm, våra tips!

Flyttstädning kan kännas som en enkelt match och med motivation och struktur, så är det lätt! Men det kräver kunskap, noggrann planering & tar många timmar.

Arkiv

Här hittar du alla artiklar, tips och erbjudanden som vi publicerat på våran webbplats
08-660 55 55 | info@enrenarevardag.se