Vintern är borta sen länge sen. Tack och lov! Det finns inga spår av den att se: gatornas grus är sopat, blommor växer på ängarna och fåglarna kvittrar. Kaffet är varmt och dagen har precis börjat. Ute kan du höra någon hund som hälsar på gryningens första stund. Staden har fått färger av solskenet som stiger över horisonten. Det är äntligen en ny dag och helg dessutom!

Men plötsligt, mitt i den här skönheten fastnar du på en detalj: dina fönster är fortfarande fläckade av vinterns dåliga väder. Ve och fasa? Måste du verkligen slösa bort den här helgen på att putsa dina fönster?

Om du bor i Stockholm så behöver du faktiskt inte det, för vi på En Renare Vardag är proffs på fönsterputs. Och vi gör det noggrant med glädje. Det ända du behöver göra är att höra av dig till oss igenom att trycka på boka knappen här under!

Vi ser fram emot att höra från dig!

 


Boka städning!

Artikel Postad den 3:e Juni 2019 av:

Lucky

Läs mer om våra tjänster

Vi har ett brett urval av tjänster för företag och privatpersoner

Reco Logotyp

Läs fler nyheter!

50% för sjuksköterskor och läkare

50% för sjuksköterskor och läkare

Vi stöttar sjuksköterskor och läkare genom att erbjuda dom 50% Rabatt på hemstädning under April.

20% på första hemstädningen!

20% på första hemstädningen!

Hemstädning har aldrig varit så tillgängligt! Unna dig lite vardagslyx med En Renare Vardag!

Skura och rengöra golv

Skura och rengöra golv

Att rengöra golv kan kännas som en enkel uppgift, och det är den om du har kunskap och erfarenhet. Det känns ofta som att det räcker att vispa runt lite längs golven. Men med dom här enkla riktlinjerna kommer du att bli riktigt proffs på städning av golv!

Halva priset på hemstädning

Halva priset på hemstädning

Passa på att ta del av årets sista RUT-avdrag om du bor i Stockholm! Missa inte denna unika chans att få ett skinnande hem för billig slant!

Arkiv

Här hittar du alla artiklar, tips och erbjudanden som vi publicerat på våran webbplats
08-660 55 55 | info@enrenarevardag.se