Begär Offert

08-660 55 55  /   info@enrenarevardag.se

Erbjudanden

Hej kära kund!

Vi är nöjda att du har kommit till den här del av vår hemsida. Hela tiden uppdaterar vi våra erbjudanden så att du kan hitta den som passar dig bäst.

“Provstädning 10% rabatt”

Just nu bjuder vi på en provstädning med 10% rabatt på ordinarie pris efter Rut-avdrag när ni har valt oss som städleverantör annars betalar ni för just den städningen! Boka in/skicka ett meddelande till oss så ordnar vi  en städning inom kort.

“Tipsa en vän”

Vi startar med ny kampanj “Tipsa en vän”. Alla våra nuvarande kunder kan få 200 kr rabatt för den näst kommande faktura. Allt som du behöver göra är att tipsa en vän eller familj om oss.
Tipsade kunder kommer att få 10% rabatt till sin första faktura som välkomst present när de väljer oss som städleverantör. Det är en riktig bra deal för alla.

“Lojalitetsbonus”

Varje hemstädning kund får 20% rabatt på fönsterputsning än så länge som ni är kund hos oss. Njut av rena fönster år efter år för marknadens lägsta pris.

“Företag Erbjudande”

Vi är stolta över att kunna behålla nöjda kunder år efter år. Som ny kund är det naturligtvis svårt för Er att veta vad vi går för. Vi vill därför ge Er en chans att lära känna oss. Med detta påstående till grund så erbjuder vi nya företagsstädningskunder endast En vecka uppsägningstid under de första månaden som kund hos oss. Det ska vara enkelt att prova oss.