En renare vardag AB – Städhjälp med Kvalitetssäkring

Vi arbetar med ett eget kontrollprogram för kvalitetssäkring av städning av arbetsplatser. Det bygger på följande delar:

Ansvar & egenkontroll

Nöjd Kund GarantiVarje anställd är personligt ansvariga för ett antal städobjekt. För dig som kund är detta en trygghet, eftersom det oftast är samma person som utför uppdraget varje vecka. Vid varje städtillfälle kontrollerar den ansvarige att samtliga moment av städningen är utförda och signerar en lista. De anställda rapporterar fel och eventuella brister till ansvarig städledare.

Arbetsledarens kvalitetskontroll

Med jämna intervall kontrollerar arbetsledaren städobjektet och deltar i det dagliga arbetet tillsammans med ansvarig personal. Det sker även särskilda granskningskontroller minst sex gånger per år för att säkerställa städningens regelbundna kvaliteten. Uppföljning : Alla reklamationer och eventuella avvikelser från städprogrammet följs snabbt upp och åtgärdas omgående. Arbetsledare och all personal träffas dessutom flera gånger per månad och diskuterar kvalitetsarbetet. Vi har även utbildningsdagar där personalen kan få möjlighet till kompetensutveckling.

Minst en gång per år gör vi även en uppföljning av avtal och städprogram med samtliga kunder.

Det är igenom dialog och lyhördhet som vi är Stockholms mest omtyckta städföretag! Från Södermalm till Vastastan, via Östermalm och Kungsholmen. Se själv vad våra kunder säger i vårat omdöme på Reco.

Våra tjänster för företag

Golvvård

Vi på En Renare Vardag erbjuder vård av golv för företag i Storstockholm. Få dina kunder att häpnas över dina skinande golv. Hör av dig och boka ett kostnadsfritt möte.

Läs mer & boka kostnadsfritt möte

Kontorsstädning

En Renare Vardag erbjuder städning av kontor som kan få ditt företag att skina genom att eliminera all smuts som har lämnats kvar när ljusen släckts. Hör av dig och boka ett kostnadsfritt möte.

Läs mer & boka kostnadsfritt möte

Skolstädning

En renare vardag hjälper er att vistas i en ren och fräsch skolmiljö som ger ökat trivsel för elever och personal med högkvalitativ städning. Hör av dig och boka ett kostnadsfritt möte.

Läs mer & boka kostnadsfritt möte

Vi är En Renare Vardag

Hur hittar du motivation till att städa?

Vi hjälper dig att komma igång med städningen i hemmet och hitta motivation efter en semester eller sjukdom.

5 tips och rutiner som gör hemstädningen lättare

Det kan vara svårt att få städningen gjord hemma. Här kommer 5 tips för att etablera rutiner som underlättar hemstädning.

Ditt En Renare Vardag

Nu har vi återinfört Mina Sidor där du lätt kan ta reda på dina kommande bokade städningar, och se status på dina fakturor.

Veckans Tips: Städa tillsammans med barnen!

Nätet har det gjort det lätt att hitta alla möjliga sorters tips om rengöringsmedel och tekniker. Men vilka kan du lita på? Vi hjälper dig navigera internet-djungeln av städhjälpstips.

Ny och städad Hemsida

En renare och städad hemsida för att göra det lättare för dig att ha En Renare Vardag


Reco Logotyp08-660 55 55 | [email protected]