En renare vardag AB – Städhjälp med Kvalitetssäkring

Vi arbetar med ett eget kontrollprogram för kvalitetssäkring av städning av arbetsplatser. Det bygger på följande delar:

Ansvar & egenkontroll

Nöjd Kund GarantiVarje anställd är personligt ansvariga för ett antal städobjekt. För dig som kund är detta en trygghet, eftersom det oftast är samma person som utför uppdraget varje vecka. Vid varje städtillfälle kontrollerar den ansvarige att samtliga moment av städningen är utförda och signerar en lista. De anställda rapporterar fel och eventuella brister till ansvarig städledare.

Arbetsledarens kvalitetskontroll

Med jämna intervall kontrollerar arbetsledaren städobjektet och deltar i det dagliga arbetet tillsammans med ansvarig personal. Det sker även särskilda granskningskontroller minst sex gånger per år för att säkerställa städningens regelbundna kvaliteten. Uppföljning : Alla reklamationer och eventuella avvikelser från städprogrammet följs snabbt upp och åtgärdas omgående. Arbetsledare och all personal träffas dessutom flera gånger per månad och diskuterar kvalitetsarbetet. Vi har även utbildningsdagar där personalen kan få möjlighet till kompetensutveckling.

Minst en gång per år gör vi även en uppföljning av avtal och städprogram med samtliga kunder.

Det är igenom dialog och lyhördhet som vi är Stockholms mest omtyckta städföretag! Från Södermalm till Vastastan, via Östermalm och Kungsholmen. Se själv vad våra kunder säger i vårat omdöme på Reco.

Våra tjänster för företag

Golvvård

Vi på En Renare Vardag erbjuder vård av golv för företag i Storstockholm. Få dina kunder att häpnas över dina skinande golv. Hör av dig och boka ett kostnadsfritt möte.

Läs mer & boka kostnadsfritt möte

Kontorsstädning

En Renare Vardag erbjuder städning av kontor som kan få ditt företag att skina genom att eliminera all smuts som har lämnats kvar när ljusen släckts. Hör av dig och boka ett kostnadsfritt möte.

Läs mer & boka kostnadsfritt möte

Skolstädning

En renare vardag hjälper er att vistas i en ren och fräsch skolmiljö som ger ökat trivsel för elever och personal med högkvalitativ städning. Hör av dig och boka ett kostnadsfritt möte.

Läs mer & boka kostnadsfritt möte

Vi är En Renare Vardag

Sommartider på En Renare Vardag

Vi på En Renare Vardag önskar alla våra kunder en riktigt härlig sommar

Säg hej till våran nya Social Media Expert!

Marknaden för städning ändras och vi på En Renare Vardag håller oss i framkanten; nu har vi anställt en expert i sociala medier.

Dags för Fönsterputs!

Solen tittar ut över Stockholm och skiner in i vardagsrummet. Visst hade det varit mysigt om det inte var för alla fläckar på fönstret?

Hur rengör du mikrovågens dörr med Naturliga ämnen?

Så här rengör du dörren på din mikrovågsugn som med tiden kan ha blivit mindre och mindre genomskinlig.

Hur hittar du motivation till att städa?

Vi hjälper dig att komma igång med städningen i hemmet och hitta motivation efter en semester eller sjukdom.

5 tips och rutiner som gör hemstädningen lättare

Det kan vara svårt att få städningen gjord hemma. Här kommer 5 tips för att etablera rutiner som underlättar hemstädning.

Ditt En Renare Vardag

Nu har vi återinfört Mina Sidor där du lätt kan ta reda på dina kommande bokade städningar, och se status på dina fakturor.

Veckans Tips: Städa tillsammans med barnen!

Veckans städtips är inte en specifik teknik eller ett medel. Det riktar sig till alla föräldrar där ute.

Ny och städad Hemsida

En renare och städad hemsida för att göra det lättare för dig att ha En Renare Vardag


Reco Logotyp08-660 55 55 | info@enrenarevardag.se

Sommarstängt under juli månad

Under juli har vi semester, vi kan därför ej ta emot nya bokningar under denna månad.
Välkommen åter i Augusti 2019!