En renare vardag AB – Städhjälp med Kvalitetssäkring

Reco Logotyp

Vi arbetar med ett eget kontrollprogram för kvalitetssäkring av städning av arbetsplatser. Det bygger på följande delar:

Ansvar & egenkontroll

Nöjd Kund GarantiVarje anställd är personligt ansvariga för ett antal städobjekt. För dig som kund är detta en trygghet, eftersom det oftast är samma person som utför uppdraget varje vecka. Vid varje städtillfälle kontrollerar den ansvarige att samtliga moment av städningen är utförda och signerar en lista. De anställda rapporterar fel och eventuella brister till ansvarig städledare.

Arbetsledarens kvalitetskontroll

Med jämna intervall kontrollerar arbetsledaren städobjektet och deltar i det dagliga arbetet tillsammans med ansvarig personal. Det sker även särskilda granskningskontroller minst sex gånger per år för att säkerställa städningens regelbundna kvaliteten. Uppföljning : Alla reklamationer och eventuella avvikelser från städprogrammet följs snabbt upp och åtgärdas omgående. Arbetsledare och all personal träffas dessutom flera gånger per månad och diskuterar kvalitetsarbetet. Vi har även utbildningsdagar där personalen kan få möjlighet till kompetensutveckling.

Minst en gång per år gör vi även en uppföljning av avtal och städprogram med samtliga kunder.

Det är igenom dialog och lyhördhet som vi är Stockholms mest omtyckta städföretag! Från Södermalm till Vastastan, via Östermalm och Kungsholmen. Se själv vad våra kunder säger i vårat omdöme på Reco.

Våra tjänster för företag

Golvvård

Vi på En Renare Vardag erbjuder vård av golv för företag i Storstockholm. Få dina kunder att häpnas över dina skinande golv. Hör av dig och boka ett kostnadsfritt möte.

Läs mer & boka kostnadsfritt möte

Kontorsstädning

En Renare Vardag erbjuder kontorstädning i stockholm som kan få ditt företag att skina genom att eliminera all smuts som har lämnats kvar när ljusen släckts. Hör av dig och boka ett kostnadsfritt möte.

Läs mer & boka kostnadsfritt möte

Skolstädning

En renare vardag hjälper er att vistas i en ren och fräsch skolmiljö som ger ökat trivsel för elever och personal med högkvalitativ städning. Hör av dig och boka ett kostnadsfritt möte.

Läs mer & boka kostnadsfritt möte

Reco Logotyp

Nyheter & erbjudanden från En Renare Vardag

Ergonomi och inredning för ett lättstädat hem.

Ergonomi och inredning för ett lättstädat hem.

Stockholmslivet gör städning jobbigare, men det finns massor av saker du kan göra för att göra det lättare för dig. Till exempel kan du inreda ditt hem med städning i åtanke.

Stockholm när september är över...

Stockholm när september är över...

September är en vacker månad. När trädens kronor skiftar i färg och vi tar fram våran favorit halsduk. Men den är inte lätt för alla.

Flyttstädning i Stockholm, våra tips!

Flyttstädning i Stockholm, våra tips!

Flyttstädning kan kännas som en enkelt match och med motivation och struktur, så är det lätt! Men det kräver kunskap, noggrann planering & tar många timmar.

8 enkla sätt att rengöra målade väggar

8 enkla sätt att rengöra målade väggar

Att rengöra dina väggar regelbundet hjälper dig att spendera mindre tid på att skrubba och reparera ytor nästa gång du målar.

Arkiv

Här hittar du alla artiklar, tips och erbjudanden som vi publicerat på våran webbplats

Reco Logotyp08-660 55 55 | info@enrenarevardag.se