Vad trevligt att du söker jobb hos oss!

Vi söker just nu två säljare med god data- och telefonvana. Ni ska naturligtvis prata flytande svenska och gärna engelska. Erfarenhet inom telefonförsäljning är ett stort plus!

När det kommer till städhjälp så är En Renare Vardag AB Stockholmarnas favorit. Vi har haft utomordentligt omdömme hos reco 4 år i rad! Vi erbjuder även 100% nöjd kund garanti.

Du som söker jobb hos En renare vardag ska vara minst 18 år och kunna behärska svenska språket både i tal och skrift. Du behöver inte nödvändigtvis ha lång erfarenhet av att städa professionelt men det är så klart ett plus. Du ska ha känsla för service och vara omtänksam. En Renare Vardag AB är som en stor familj och vi tar hand om varandra på bästa möjliga sätt, så vi behöver vi kunna lita på varandra. Vi vill därför att du begär ett utdrag ur belastningsregistret från Polisen som du sedan lämnar till oss. Det tar ca 1-3 veckor att få utdraget från Polisen. Ett tips är att redan nu beställer ett utdrag som du sedan kan ha med dig på intervjun.

Vi ser framemot att träffa dig och göra våra kunder nöjda och ge Stockholm lite renare kontor och hem tillsamans!

Fyll i blanketten08-660 55 55 | info@enrenarevardag.se

Sommarstängt hela Juli

Vi kan inte ta emot nya bokningar eller ändra på befintliga bokningar under hela Juli månad. Vi hoppas ni har förståelse för detta och önksar alla våra kunder en riktigt trevlig sommar!