Vi vill ta en stund för att tacka dig som är kund hos oss. COVID-19 gjorde världen lite dystrare för hela jordens befolkning och vi var väldigt oroliga för hur det skulle gå med våra uppdrag: vill folk ens ha en städare hem till sig? Även om ingenting är någonsin säkert, så kändes det i April som en underdrift. Därför tog vi till drakoniska åtgärder, utbildade vår personal och gick igenom våra rutiner ännu noggrannare.

Och tack vare er så har vi klarat oss hittills! Faktum är att våra bokningar för städhjälp i Stockholm har ökat så pass att vi nästan måste tacka nej till uppdrag! Vem vill inte ha en rent och desinficerat hem i dessa tider? Ert förtroende för oss har varit en drivmotor att utveckla alla våra säkerhetsåtgärder och städningsmetoder till att vara ännu noggrannare. Förtroende är det värdefullast ett familjeföretag som oss kan förvalta! Det är också det som driver oss att alltid bli bättre!

Vi har alla våran roll i att få COVID-19 under kontroll och vi gör vårt allra bästa för att framtiden ska se ljusare ut!

Så tusen tack, ärade kund! Vi önskar dig lycka, framgång och hälsa! Om du inte är kund hos oss ännu, så har vi just nu 20% på din första hemstädning i Stockholm med oss! Passa på och prova våra tjänster du med!

Med varma hälsningar,
Lucky


Boka städning!

Artikel Postad den 20:e Augusti 2020 av:

Lucky

Läs mer om våra tjänster

Vi har ett brett urval av tjänster för företag och privatpersoner

Reco Logotyp

Läs fler nyheter!

Skinande sol, skinande fönster

Skinande sol, skinande fönster

Nu är solen här, låt ljuset komma in och njut av den vackra himmelen.

5 knep för att städa bort djurhår

5 knep för att städa bort djurhår

Om du har husdjur i hemmet, så vet du hur svårt det kan vara att få bort hår som fäller från deras päls. Vår Pomeranian, Lucky, ger dig 5 tips!

50% för sjuksköterskor och läkare

50% för sjuksköterskor och läkare

Vi stöttar sjuksköterskor och läkare genom att erbjuda dom 50% Rabatt på hemstädning under April.

20% på första hemstädningen!

20% på första hemstädningen!

Hemstädning har aldrig varit så tillgängligt! Unna dig lite vardagslyx med En Renare Vardag!

Arkiv

Här hittar du alla artiklar, tips och erbjudanden som vi publicerat på våran webbplats
08-660 55 55 | info@enrenarevardag.se

Sommarstängt hela Juli

Vi kan inte ta emot nya bokningar eller ändra på befintliga bokningar under hela Juli månad. Vi hoppas ni har förståelse för detta och önksar alla våra kunder en riktigt trevlig sommar!