Digitaliseringen går framåt i Stockholm, och även om det kanske är ovanligt i städhjälpsbranschen att företagen använder den senaste teknologin så är det inget konstigheter för oss: vi använder dom senaste digitala verktygen! Men hur är det med sociala medier undrar ni? Det gjorde vi också! Och därför anställde vi en expert i Sociala Medier.

Möt vårt senaste tillskott i personalkåren: Lucky!

Lucky är en Pomeranian som precis som alla våra anställda brinner för att alla Stockholmare ska ha En Renare Vardag. Han är expert på städning och har 7 hundårs erfarenhet i städinspektion. Eftersom sociala medier har ett starkt intresse för Pomeranianer, så har Lucky utvecklat ett starkt intresse för sociala medier. Han är expert på att se söt ut på Instagram och modemogul på Facebook. Här ser vi honom is i sin favorit Cyberrymd-dräkt:

Under sommaren så kommer Lucky åka runt i Stockholm med vår personal och rapportera om våra aktiviteter inom kontorsstädning, storstädning, flyttstädning, fönsterputs och städhjälp i övrigt, här på våran webbsida, men även i sociala medier. Så följ med på Lucky’s äventyr här, på Instagram eller Facebook.


Artikel Postad den 12:e Juni 2019 av:

Set

Läs mer om våra tjänster

Vi har ett brett urval av tjänster för företag och privatpersoner

Reco Logotyp

Läs fler nyheter!

Att städa är inte semester!

Att städa är inte semester!

Än en gång har du spenderat massa semestertid åt att städa... Det behöver inte vara så! Boka städning med oss!

Ergonomi och inredning för ett lättstädat hem.

Ergonomi och inredning för ett lättstädat hem.

Stockholmslivet gör städning jobbigare, men det finns massor av saker du kan göra för att göra det lättare för dig. Till exempel kan du inreda ditt hem med städning i åtanke.

Stockholm när september är över...

Stockholm när september är över...

September är en vacker månad. När trädens kronor skiftar i färg och vi tar fram våran favorit halsduk. Men den är inte lätt för alla.

Flyttstädning i Stockholm, våra tips!

Flyttstädning i Stockholm, våra tips!

Flyttstädning kan kännas som en enkelt match och med motivation och struktur, så är det lätt! Men det kräver kunskap, noggrann planering & tar många timmar.

Arkiv

Här hittar du alla artiklar, tips och erbjudanden som vi publicerat på våran webbplats
08-660 55 55 | info@enrenarevardag.se