Digitaliseringen går framåt i Stockholm, och även om det kanske är ovanligt i städhjälpsbranschen att företagen använder den senaste teknologin så är det inget konstigheter för oss: vi använder dom senaste digitala verktygen! Men hur är det med sociala medier undrar ni? Det gjorde vi också! Och därför anställde vi en expert i Sociala Medier.

Möt vårt senaste tillskott i personalkåren: Lucky!

Lucky är en Pomeranian som precis som alla våra anställda brinner för att alla Stockholmare ska ha En Renare Vardag. Han är expert på städning och har 7 hundårs erfarenhet i städinspektion. Eftersom sociala medier har ett starkt intresse för Pomeranianer, så har Lucky utvecklat ett starkt intresse för sociala medier. Han är expert på att se söt ut på Instagram och modemogul på Facebook. Här ser vi honom is i sin favorit Cyberrymd-dräkt:

Under sommaren så kommer Lucky åka runt i Stockholm med vår personal och rapportera om våra aktiviteter inom kontorsstädning, storstädning, flyttstädning, fönsterputs och städhjälp i övrigt, här på våran webbsida, men även i sociala medier. Så följ med på Lucky’s äventyr här, på Instagram eller Facebook.


Artikel Postad den 12:e Juni 2019 av:

Set

Läs mer om våra tjänster

Vi har ett brett urval av tjänster för företag och privatpersoner

Reco Logotyp

Läs fler nyheter!

50% för sjuksköterskor och läkare

50% för sjuksköterskor och läkare

Vi stöttar sjuksköterskor och läkare genom att erbjuda dom 50% Rabatt på hemstädning under April.

20% på första hemstädningen!

20% på första hemstädningen!

Hemstädning har aldrig varit så tillgängligt! Unna dig lite vardagslyx med En Renare Vardag!

Skura och rengöra golv

Skura och rengöra golv

Att rengöra golv kan kännas som en enkel uppgift, och det är den om du har kunskap och erfarenhet. Det känns ofta som att det räcker att vispa runt lite längs golven. Men med dom här enkla riktlinjerna kommer du att bli riktigt proffs på städning av golv!

Halva priset på hemstädning

Halva priset på hemstädning

Passa på att ta del av årets sista RUT-avdrag om du bor i Stockholm! Missa inte denna unika chans att få ett skinnande hem för billig slant!

Arkiv

Här hittar du alla artiklar, tips och erbjudanden som vi publicerat på våran webbplats
08-660 55 55 | info@enrenarevardag.se