Skuggorna sträcker sig ännu längre på kvällen, ljuset däremot varar inte lika länge. Hösten närmar sig och med sig har den tagit inomhusmys och härliga stämningar. Äntligen får vi ta ut vår favorit jacka ur garderoben, gräva ner oss i våra halsdukar när vi går ut i den friska och svala luften.

Det kan också kännas överväldigande att ta sig in i höststämningen med kylan, fukten och mörkret den bär på. Sommaren lämnar alltid lite spår efter sig där hemma och gör sig vemodigt påmind med dess högpunkter och dess energi. Vi har sprungit in och ut barfota och det syns på våra golv. Vi har haft fönstren öppna hela dagarna och dam från stadslivet har lagt sig på våra möbler.

Så varför inte göra det lätt för dig och boka storstädning? Om du låter oss städa bort sommaren, så kan du fokusera på att ta in alla vackra intryck, färger och stämningar som vår vackra stad Stockholm bjuder på under hösten.


Boka städning!

Artikel Postad den 19:e Augusti 2019 av:

Lucky

Läs mer om våra tjänster

Vi har ett brett urval av tjänster för företag och privatpersoner

Reco Logotyp

Läs fler nyheter!

50% för sjuksköterskor och läkare

50% för sjuksköterskor och läkare

Vi stöttar sjuksköterskor och läkare genom att erbjuda dom 50% Rabatt på hemstädning under April.

20% på första hemstädningen!

20% på första hemstädningen!

Hemstädning har aldrig varit så tillgängligt! Unna dig lite vardagslyx med En Renare Vardag!

Skura och rengöra golv

Skura och rengöra golv

Att rengöra golv kan kännas som en enkel uppgift, och det är den om du har kunskap och erfarenhet. Det känns ofta som att det räcker att vispa runt lite längs golven. Men med dom här enkla riktlinjerna kommer du att bli riktigt proffs på städning av golv!

Halva priset på hemstädning

Halva priset på hemstädning

Passa på att ta del av årets sista RUT-avdrag om du bor i Stockholm! Missa inte denna unika chans att få ett skinnande hem för billig slant!

Arkiv

Här hittar du alla artiklar, tips och erbjudanden som vi publicerat på våran webbplats
08-660 55 55 | info@enrenarevardag.se