Skuggorna sträcker sig ännu längre på kvällen, ljuset däremot varar inte lika länge. Hösten närmar sig och med sig har den tagit inomhusmys och härliga stämningar. Äntligen får vi ta ut vår favorit jacka ur garderoben, gräva ner oss i våra halsdukar när vi går ut i den friska och svala luften.

Det kan också kännas överväldigande att ta sig in i höststämningen med kylan, fukten och mörkret den bär på. Sommaren lämnar alltid lite spår efter sig där hemma och gör sig vemodigt påmind med dess högpunkter och dess energi. Vi har sprungit in och ut barfota och det syns på våra golv. Vi har haft fönstren öppna hela dagarna och dam från stadslivet har lagt sig på våra möbler.

Så varför inte göra det lätt för dig och boka storstädning? Om du låter oss städa bort sommaren, så kan du fokusera på att ta in alla vackra intryck, färger och stämningar som vår vackra stad Stockholm bjuder på under hösten.


Boka städning!

Artikel Postad den 19:e Augusti 2019 av:

Lucky

Läs mer om våra tjänster

Vi har ett brett urval av tjänster för företag och privatpersoner

Reco Logotyp

Läs fler nyheter!

Ergonomi och inredning för ett lättstädat hem.

Ergonomi och inredning för ett lättstädat hem.

Stockholmslivet gör städning jobbigare, men det finns massor av saker du kan göra för att göra det lättare för dig. Till exempel kan du inreda ditt hem med städning i åtanke.

Stockholm när september är över...

Stockholm när september är över...

September är en vacker månad. När trädens kronor skiftar i färg och vi tar fram våran favorit halsduk. Men den är inte lätt för alla.

Flyttstädning i Stockholm, våra tips!

Flyttstädning i Stockholm, våra tips!

Flyttstädning kan kännas som en enkelt match och med motivation och struktur, så är det lätt! Men det kräver kunskap, noggrann planering & tar många timmar.

8 enkla sätt att rengöra målade väggar

8 enkla sätt att rengöra målade väggar

Att rengöra dina väggar regelbundet hjälper dig att spendera mindre tid på att skrubba och reparera ytor nästa gång du målar.

Arkiv

Här hittar du alla artiklar, tips och erbjudanden som vi publicerat på våran webbplats
08-660 55 55 | info@enrenarevardag.se