Skuggorna sträcker sig ännu längre på kvällen, ljuset däremot varar inte lika länge. Hösten närmar sig och med sig har den tagit inomhusmys och härliga stämningar. Äntligen får vi ta ut vår favorit jacka ur garderoben, gräva ner oss i våra halsdukar när vi går ut i den friska och svala luften.

Det kan också kännas överväldigande att ta sig in i höststämningen med kylan, fukten och mörkret den bär på. Sommaren lämnar alltid lite spår efter sig där hemma och gör sig vemodigt påmind med dess högpunkter och dess energi. Vi har sprungit in och ut barfota och det syns på våra golv. Vi har haft fönstren öppna hela dagarna och dam från stadslivet har lagt sig på våra möbler.

Så varför inte göra det lätt för dig och boka storstädning? Om du låter oss städa bort sommaren, så kan du fokusera på att ta in alla vackra intryck, färger och stämningar som vår vackra stad Stockholm bjuder på under hösten.


Boka städning!

Artikel Postad den 19:e Augusti 2019 av:

Lucky

Läs mer om våra tjänster

Vi har ett brett urval av tjänster för företag och privatpersoner

Reco Logotyp

Läs fler nyheter!

Halva priset på hemstädning

Halva priset på hemstädning

Passa på att ta del av årets sista RUT-avdrag om du bor i Stockholm! Missa inte denna unika chans att få ett skinnande hem för billig slant!

Enkla städregler som få tänker på

Enkla städregler som få tänker på

Det finns mycket som kan sägas om städning och hur den kan underlättas. Här kommer 6 tips för att underlätta hemstädningen i Stockholms hektiska stadsliv.

Att städa är inte semester!

Att städa är inte semester!

Än en gång har du spenderat massa semestertid åt att städa... Det behöver inte vara så! Boka städning med oss!

Ergonomi och inredning för ett lättstädat hem.

Ergonomi och inredning för ett lättstädat hem.

Stockholmslivet gör städning jobbigare, men det finns massor av saker du kan göra för att göra det lättare för dig. Till exempel kan du inreda ditt hem med städning i åtanke.

Arkiv

Här hittar du alla artiklar, tips och erbjudanden som vi publicerat på våran webbplats
08-660 55 55 | info@enrenarevardag.se