Om oss

En Renare Vardag är ett professionellt städföretag som erbjuder ett brett utbud av tjänster inom städning och lokalvård till hög kvalitet. Allt från flytt- och hemstädning till trapp- och kontorsstädning. Vi är etablerade i Stockholm och kan åta oss jobb i hela Storstockholmsregionen.

Låt vår städfirma göra jobbet åt er.

Nöjd Kund GarantiSamtliga våra medarbetare har lång erfarenhet av städbranschen och är vana vid att ha kontakt med såväl privat- som företagskunder. Vi förstår att det är en stor sak att lämna över sitt hem eller sin arbetsplats till en städfirma och är därför noga med att se till att du som kund känner dig hundraprocentigt trygg i alla delar av processen.

 

Ett sätt att göra detta är att låta samma städare ha hand om återkommande uppdrag, något som bygger trygghet och tillit över tid. Utöver detta anser vi även att det är viktigt med ansvarsförsäkring för att både du som kund och vi som arbetsgivare ska kunna känna oss helt trygga om olyckan skulle vara framme. Vi lämnar även 100% nöjd kund-garanti på alla uppdrag.

Hushållsnära städtjänster – trygg städning för hemmet

Vår verksamhet präglas av en öppen och rak kommunikation både mot kunder och medarbetare. Genom våra professionella tjänster och vårt personliga engagemang skapar vi god kontakt med våra kunder och för varje år växer vårt nätverk större.

Vårt motto inom städning och hemstädning är att alltid erbjuda högkvalitativa hushållsnära tjänster med hög renhet och effektivitet samt bra service. Vi erbjuder kunnig och utbildad personal med hög servicekänsla och pålitlighet.

Vad ingår i städhjälp?

Hos oss på En Renare vardag är det du som kund som bestämmer hur du vill att dina städtjänster ska vara utformade. Vi har ett standardutbud för till exempel hemstädning och flyttstädning men om du vill göra tilläggsbeställningar är detta inget problem. Vi löser allt från fönsterputsning och ugnsrengöring till tvätt och vattning av krukväxter.

Åtta anledningar till att välja vår städfirma i Stockholm

  • Hög kvalitet till rimligt pris
  • Vi försöker se till att du får samma städerska vid alla städtillfällen
  • Nöjd kund-garanti på alla uppdrag
  • Vi satsar på internutbildning för samtliga medarbetare för att säkerställa goda resultat även i framtiden
  • Företaget är ansvarsförsäkrat
  • Hög säkerhet och trygghet med regelbundna kvalitetskontroller
  • Inga inställelseavgifter, inga fakturaavgifter, inga resekostnader
  • Varje anställd skriver på ett sekretessavtal för att garantera kundens trygghet

Reco Logotyp

Nyheter & erbjudanden från En Renare Vardag

Ergonomi och inredning för ett lättstädat hem.

Ergonomi och inredning för ett lättstädat hem.

Stockholmslivet gör städning jobbigare, men det finns massor av saker du kan göra för att göra det lättare för dig. Till exempel kan du inreda ditt hem med städning i åtanke.

Stockholm när september är över...

Stockholm när september är över...

September är en vacker månad. När trädens kronor skiftar i färg och vi tar fram våran favorit halsduk. Men den är inte lätt för alla.

Flyttstädning i Stockholm, våra tips!

Flyttstädning i Stockholm, våra tips!

Flyttstädning kan kännas som en enkelt match och med motivation och struktur, så är det lätt! Men det kräver kunskap, noggrann planering & tar många timmar.

8 enkla sätt att rengöra målade väggar

8 enkla sätt att rengöra målade väggar

Att rengöra dina väggar regelbundet hjälper dig att spendera mindre tid på att skrubba och reparera ytor nästa gång du målar.

Arkiv

Här hittar du alla artiklar, tips och erbjudanden som vi publicerat på våran webbplats

Reco Logotyp08-660 55 55 | info@enrenarevardag.se