Information gällande COVID-19

All vår personal är utbildad och informerad med information från hälsovårdsmyndigheterna. Vid minsta symptom får vår personal stanna hemma i minst 14 dagar. Om din städare blir sjuk så kommer vi att informera dig omedelbart och göra allt vi kan för att hitta en vikarie. Alternativt boka om din städning inom en rimlig tidsram. Vi gör allt i vår makt för att inte bidra till smittan och för att du ska kunna känna dig trygg med städhjälp från oss.

Vi erbjuder kompletta städningstjänster i Stockholm med allt vad det innebär.

Alla vill komma hem till ren och fräsch bostad. Städning kräver noggrannhet och kan vara ett redigt projekt när det ska få plats i kalendern bland jobb, familj och hobby. Vardagen är redan stressig som den är, ägna dig åt att planera det trevliga i ditt liv, så tar vi hand om städningen åt dig! Våra utbildade medarbetare använder sig utav moderna metoder och miljövänliga medel för att uppnå det bästa resultatet som ingen kan klaga på.

Räkna ut priset för städning här.

Ange antal rum exkl. kök och hur stor bostaden är i kvm.Räkna pris för Fönsterputs

Reco Recomenderar En Renare Vardag sen 2014 Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas. Digitalt Värdecertifikat från Valuation Företagsvärderingar i Sverige AB

Erbjudanden

Skinande sol, skinande fönster

Skinande sol, skinande fönster

Nu är solen här, låt ljuset komma in och njut av den vackra himmelen.Läs mer om våra tjänster

Vi har ett brett urval av tjänster för företag och privatpersoner

Privatkunder

  • Alla våra priser är efter lagstadgat RUT-avdrag inklusive moms.
  • I våra priser ingår också att vi administrerar RUT-avdraget med Skatteverket åt er samt inga inställelseavgifter, inga fakturaavgifter och inga resekostnader.
  • Minimitid för beställning 3 tim/tillfälle.
  • Engångskunder faktureras löpande efter utfört uppdrag med 10 dagars förfallotid eller med Swish i samband med utfört arbete
  • Fakturering abonnemangskunder sker månadsvis den 15:e av varje månad med 10 dagars förfallotid.
  • Alla priser nedan är ett ungefärligt pris.Vi genomför ett kostnadsfritt och förutsättningslöst hembesök där vi går igenom dina önskemål och behov samt ger ett exakt pris. Därefter ni får en kontaktperson och en fast städdag och tid.
  • Vi garanterar att din vardag blir mycket enklare om du blir en av våra nöjda kunder.
Reco Logotyp08-660 55 55 | info@enrenarevardag.se

Sommarstängt hela Juli

Vi kan inte ta emot nya bokningar eller ändra på befintliga bokningar under hela Juli månad. Vi hoppas ni har förståelse för detta och önksar alla våra kunder en riktigt trevlig sommar!