Kostnadseffektivt städföretag – Räkna ut priset för fönsterputsning

Ange antal rum exkl. kök, antal sidor på fönster och om du har inglasad balkong.

Reco Recomenderar En Renare Vardag sen 2014 Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas. Digitalt Värdecertifikat från Valuation Företagsvärderingar i Sverige AB

Erbjudanden

Ett hjärtligt tack till alla våra kunder

Ett hjärtligt tack till alla våra kunder

Tack för att du litar på våra drakoniska åtgärder, utbildade personal och våra nogranna rutiner!Läs mer om våra tjänster

Vi har ett brett urval av tjänster för företag och privatpersoner

Håller du med om att fönsterputsning är svårt och tidskrävande?

Solljus är en dyrbar vara här uppe i Sverige. Långa vintrar med korta dagar gör att Stockholmare vill att deras fönster ska vara rena, klara och släppa in så mycket ljus som möjligt. Det ska vara härligt att titta ut över Staden. Tyvärr är det väldigt svårt att få dom så där blanka och fina som proffsen – hur mycket du än polerar.

Våra fönsterputsare gör gladligen jobbet åt dig! Dom är snabba och vi erbjuder riktigt prisvärda tjänster. Du kan fokusera på ditt, så ser vi till att du får glas utan ränder, stänk eller flammor.

Du som är kund hos oss får alltid 20% rabatt på fönsterputsning, så länge du använder våra tjänster. Vi tar även med våra egna rengöringsprodukter och städmaterial för fönsterputsning och ni får alltid nöjd kundgaranti med oss. Du får dessutom fönsterputs på köpet om du bokar 5 hemstädningar!

Tveka inte att anlita oss för städning och fönsterputsning snarast! Boka fönsterputsning i Stockholm idag!

Reco Logotyp08-660 55 55 | info@enrenarevardag.se