Själv är jag en Pomeranian, så jag vet vad jag pratar om. Soffor och andra möbler blir täckta av mitt hår. Alla djurägare älskar sina djur så dom brukar kunna stå ut med detta. Men om det kommer allergiker på besök kan det dock bli väldigt jobbigt. Därför rekomenderar jag att du destar några av dessa väldigt smarta knep från Clean My Space!

Här kommer dom 5 bästa testade knepen jag har plockat ut åt er:

1. Bakpulver

Det kanske låter konstigt att behöva strö ett jämnt lager bakpulver över sin matta, men det fungerar faktiskt. Strö det på innan du dammsuger och låt ligga i 20 minuter. Det kommer hjälpa till att lossa djurhåret.

2. Gummihandskar

Gummi har fantastiska egenskaper. Eftersom det är lite klibbigt utan att vara kladdigt så är det utmärkt att sätta på sig gummihandskar för att får bort djurhår ifrån trånga utrymmen, sen drar du bara med fingrarna längs hörn, lister och andra svåråtkomliga områden så fastnar håret i gummit.

3. Torktumlaren

Pröva att sätta kläderna i torktumlaren i 10 minuter utan värme innan du tvättar för att få bort så mycket hår som möjligt. Men kom ihåg att göra rent filtret sen (!!!) så att inga allergiker i huset råkar illa ut om du gör det i tvättstugan

4. Skumtvättlapp

Fleece-kläder är väldigt svåra att få bort djurhår från. Men om du stoppar in två skumtvättlappar i tvättmaskinen när du tvättar (finns bland annat att köpa på Apoteket). Skumtvättlapparna kommer dra till sig håret. För att vara extra noga kan även kasta in en ny skumtvättlapp med kläderna i 10-20 minuter i torktumlaren.

5. Skrapan: otippat men briljant!

Bästa tipset för att rengöra soffan! Använd en sådan skrapa som du har i badrummet, det fungerar helt galet bra. Dessutom är det ett billigt och miljövänligt alternativ, jämfört med att att införskaffa klädrullar.

Men det Bästa Tipset är…

Anlita oss för en storstädning. När vi går igenom alla hörn hos dig med våran expertis, så kan du vara säker på att allt djurhår kommer vara borta. Inget av dessa tips är permanenta lösningar, så klart. Men lite hår kan ni väl leva med, mot oss husdjurs trevliga sällskap?


Boka städning!

Artikel Postad den 14:e September 2020 av:

Lucky

Läs mer om våra tjänster

Vi har ett brett urval av tjänster för företag och privatpersoner

Reco Logotyp

Läs fler nyheter!

Skinande sol, skinande fönster

Skinande sol, skinande fönster

Nu är solen här, låt ljuset komma in och njut av den vackra himmelen.

Ett hjärtligt tack till alla våra kunder

Ett hjärtligt tack till alla våra kunder

Tack för att du litar på våra drakoniska åtgärder, utbildade personal och våra nogranna rutiner!

50% för sjuksköterskor och läkare

50% för sjuksköterskor och läkare

Vi stöttar sjuksköterskor och läkare genom att erbjuda dom 50% Rabatt på hemstädning under April.

20% på första hemstädningen!

20% på första hemstädningen!

Hemstädning har aldrig varit så tillgängligt! Unna dig lite vardagslyx med En Renare Vardag!

Arkiv

Här hittar du alla artiklar, tips och erbjudanden som vi publicerat på våran webbplats
08-660 55 55 | info@enrenarevardag.se

Sommarstängt hela Juli

Vi kan inte ta emot nya bokningar eller ändra på befintliga bokningar under hela Juli månad. Vi hoppas ni har förståelse för detta och önksar alla våra kunder en riktigt trevlig sommar!