Alla som jobbar ser framemot att ha semester! Visst finns det undantag till regeln: många, som vi på En Renare Vardag, jobbar med passion. Men trots all passion i hela världen, så behöver alla koppla ifrån och vila ibland. Det gör i alla fall vi i Juli.

Tyvärr är det är inte alla som förutser det återkommande mönstret: att semester lätt kan bli en period där det blir mindre vila, och mer sysselsättning hemmet. Allt som skjutits upp blir plötsligt det mest synliga: nu när du tar det lugnt på morgonen så ser du hur det har samlats damm mellan elementen. det ligger tvätt i korgen, och avloppsstoppet i badrumshandfatet måste åtgärdas… Men semester ska ju vara en tid för dig att återhämta dig, att umgås med dina nära och kära och ta hand om varandra, njuta av fritiden denna dyrbara vara i stadslivets hektiska vardag.

Så gör inte samma misstag som så många andra: se till att boka städhjälp! Om du bor i Stockholmsregionen kan du dessutom anlita oss: om du bokar 5 hemstädningar, så får du dessutom fönsterputs på köpet!

Boka redan idag!


Boka städning!

Artikel Postad den 7:e November 2019 av:

Lucky

Läs mer om våra tjänster

Vi har ett brett urval av tjänster för företag och privatpersoner

Reco Logotyp

Läs fler nyheter!

Ergonomi och inredning för ett lättstädat hem.

Ergonomi och inredning för ett lättstädat hem.

Stockholmslivet gör städning jobbigare, men det finns massor av saker du kan göra för att göra det lättare för dig. Till exempel kan du inreda ditt hem med städning i åtanke.

Stockholm när september är över...

Stockholm när september är över...

September är en vacker månad. När trädens kronor skiftar i färg och vi tar fram våran favorit halsduk. Men den är inte lätt för alla.

Flyttstädning i Stockholm, våra tips!

Flyttstädning i Stockholm, våra tips!

Flyttstädning kan kännas som en enkelt match och med motivation och struktur, så är det lätt! Men det kräver kunskap, noggrann planering & tar många timmar.

8 enkla sätt att rengöra målade väggar

8 enkla sätt att rengöra målade väggar

Att rengöra dina väggar regelbundet hjälper dig att spendera mindre tid på att skrubba och reparera ytor nästa gång du målar.

Arkiv

Här hittar du alla artiklar, tips och erbjudanden som vi publicerat på våran webbplats
08-660 55 55 | info@enrenarevardag.se