September är en vacker månad. När sensommaren skiftar och luften blir crisp, trädens kronor skiftar i färg och vi tar fram våran favorit halsduk. Men den är inte lätt för alla. Det är nämligen den vanligaste månaden för skilsmässor i Sverige.

Det finns många teorier om varför, men det är inget som vi som städföretag kan eller vill spekulera i. Det vi vet är att vi hoppas innerligt att just du inte är drabbad och att skilsmässa betyder väldigt mycket sorg, stress och orosmoment. Förutom alla känslomässiga dilemman det ställer, så gäller det till och med att hitta ny bostad, och alla stockholmare vet hur jobbigt bara det är.

Inför flytten ska det:

  • Besökas lägenheter
  • Planeras
  • Shoppas möbler
  • Hitta vänner som kan hjälpa till
  • Berätta för vännerna vad som hänt

Det kan kännas som Herakles 12 stordåd.

Men behöver du verkligen göra allt? I ett sånt här läge kan det vara en bra idé att försöka delegera så mycket som möjligt. Då kan städhjälp komma in händigt. Allt vad gäller flyttstädning, är faktiskt ett stort projekt och även om vi inte kan hjälpa dig med så mycket mer än detta, om du befinner dig in den bittra situationen som beskrivs ovan, så kan vi i alla fall hjälpa dig med det städningen.

Och det är inte så lite att få tid över till sig själv!

 


Boka städning!

Artikel Postad den 1:a Oktober 2019 av:

Lucky

Läs mer om våra tjänster

Vi har ett brett urval av tjänster för företag och privatpersoner

Reco Logotyp

Läs fler nyheter!

Halva priset på hemstädning

Halva priset på hemstädning

Passa på att ta del av årets sista RUT-avdrag om du bor i Stockholm! Missa inte denna unika chans att få ett skinnande hem för billig slant!

Enkla städregler som få tänker på

Enkla städregler som få tänker på

Det finns mycket som kan sägas om städning och hur den kan underlättas. Här kommer 6 tips för att underlätta hemstädningen i Stockholms hektiska stadsliv.

Att städa är inte semester!

Att städa är inte semester!

Än en gång har du spenderat massa semestertid åt att städa... Det behöver inte vara så! Boka städning med oss!

Ergonomi och inredning för ett lättstädat hem.

Ergonomi och inredning för ett lättstädat hem.

Stockholmslivet gör städning jobbigare, men det finns massor av saker du kan göra för att göra det lättare för dig. Till exempel kan du inreda ditt hem med städning i åtanke.

Arkiv

Här hittar du alla artiklar, tips och erbjudanden som vi publicerat på våran webbplats
08-660 55 55 | info@enrenarevardag.se